Skåp och Deposition

Hej allesammans!

Vi i styrelsen har fått många förfrågningar kring skåpen och kring depositionen på dessa.  

I onsdags så hade vi ett styrelsemöte där vi tog upp denna problematik. Då ingen kommer in i skolan, inklusive oss som sitter i styrelsen så är återlämnandet av nycklar ett stort problem för tillfället. Detta då vi inte kan komma åt kontrakten, vi kan inte kolla att rätt nycklar har lämnats in och vi kan inte kolla skicket på skåpet. Allt detta behövs för att vi ska veta hur mycket av depositionen ska betala tillbaka. Med detta sagt så togs ett beslut om att återlämnade av skåp kommer tyvärr att behöva vänta tills skolan öppnar upp, vilket ser ut att bli i augusti. Detta betyder att vi tyvärr inte kommer kunna ta emot några nycklar för tillfället eller betala ut någon deposition just nu.  

Även om nycklar skulle kunna ges till mig eller någon annan i styrelsen personligen så kommer vi inte kunna betala ut någon deposition förrän till hösten då vi kommer in i skolan igen och då anser vi att det är bättre att ni sitter på nycklarna som en försäkring för er själva, så att ni kan vara säkra på att ni får tillbaka depositionen till höst. 


Styrelsen och jag förstår såklart att detta kan vara ett stort problem för många och ett stort bekymmer och det ber vi hemskt mycket om ursäkt för. Tyvärr så kan vi inte råda över den situationen vi är i och ber därför om att ni har förståelse för detta.

Mer information om detta kommer att komma vid öppning av skolan igen. 

Frågor och funderingar kan skickas till styrelsen@isflemingsberg.se eller ordf@isflemingsberg.se

Mvh Ordförande